Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Fishexpert
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Nada pescuit Pelete Quest Baits Micro Feed Rajha Spice
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cautati ceva iesit din comun? Poate ca l-ati gasit... un covor de firimituri cu diametrul aproximativ 2 milimetri. Micro Feed ofera o eliberare constanta de aroma, nu se dezintegreaza in pulbere ci ramane inca in forma de farama. Asemanatoare unor icre colorate, merita atentia dumneavoastra.


Micro Feed este o nada foarte versatila, care poate fi utilizata in numeroase situatii. Shaun Harrison a creat initial aceasta nada intr-o incercare de a atrage pestele care este preocupat cu mancatul icrelor. Este o problema cu care s-a confruntat de multe ori in cariera sa de pescar, si anume a crapului care este aproape de neprins pentru ca pur si simplu da iama prin paturile de icre ale diverselor specii, inclusiv prin icrele propriei specii.


Micro Feed  seamana cu niste icre colorate si este mai mult un groundbait decat o peleta deci trece cu brio de variatele interdictii de folosire a peletelor care ne iau prin surprindere zilele astea.  Pestii iubesc aceasta nada si o vindem in cantitati mari chiar si pescarilor de Match  pentru ca poate fi agatata intr-un carlig minuscul.


Este gata de folosire direct din punga dar, lui Shaun Harrison ii place sa faca cateva lucruri care-i iau doar cateva secunde pentru preparare. Iata cum puteti proceda:

1.  Initial l-a folosit singur ca un mix pentru momitor metodic (dar poate fi integrat si in compozitia groundbait-ului) alcatuind propriul mic pat de icre pe fundul lacului. Pentru a folosi doar Micro Feed ca un mix pentru momitor sau pentru a forma bile ce pot fi lansate cu catapulta mai intai trebuie umezit. Pur si simplu scufundati o galeata goala in lac si apoi turnati Micro Feed in galeata de apa astfel incat Micro Feed sa nu fie tocmai acoperit. Lasati-l la muiat cateva secunde si apoi luati o mana plina si stoarceti excesul de apa.  Modelati bila intre mainile dumneavoastra de cateva ori storcand si ultima picatura de lichid si veti vedea ca se pastreaza sub forma unei bile care poate fi catapultata sau folosita ca un mix pentru momitor metodic. De indata ce mingea de Micro Feed va ajunge pe fundul lacului isi va incepe procesul de bolbolosire si dezintegrare catre forma sa initiala de Micro Feed / icre. Aruncati putin langa mal si va veti convinge. Chiar si dupa cateva zile de stat in apa, veti avea pe fundul lacului bucati minuscule, separate, asemanatoare icrelor, asta in cazul in care pestii nu au vizitat locul respectiv, desigur.


2.  O altă metoda de mare succes este utilizarea impreuna cu peletele Maximum Action in stick mix-uri. Aceasta metoda a fost un succes pentru Shaun Harrison in special iarna. Peletele Maximum Action sunt create pentru a se dezintegra rapid oferind in apa un efect tip -supa- in timp ce Micro Feed raman pe fundul lacului oferind si o stimulare vizuala de asemenea. Acestea sunt cele doua metode preferate de Shaun Harrison pentru folosirea lui Micro Feed dar a primit o multime de opinii si raspunsuri de la pescari care l-au folosit in diverse feluri ca de exemplu muierea in alte lichide. Intradevar o momeala mult mai versatila ce este eficienta tot anul.
Din Gura in Gura